Temple of the Black Sun

Winter zweethut voor vrouwen België

December 18 @ 10:00 am – 7:00 pm

Lieve vrouwen,
sisters, (groot)moeders, dochters, 

Van harte welkom in onze ZWEETHUT VOOR VROUWEN
met de WINTERZONNEWENDE
thema: OPEN JE HART
zondag 18 december, Kasterlee (België)

Van oudsher is de winterzonnewende een bijzondere datum om samen te komen, de magische cyclus van het leven en de terugkomst van de zon te vieren. Het lijkt of de zon dan even stil staat tot 6 januari, net als de natuur in rust is. Een periode waarin ook wij worden uitgenodigd om even ‘stil’ te staan en diep naar binnen te gaan. Niet altijd makkelijk met het vieren van kerst en het nieuwe jaar.
De winter kondigt zich astrologisch aan als een pittige tijd waarin we nog meer worden uitgedaagd om oude waarden en normen los te laten en nog meer naar de diepere lagen van ons hart te gaan.

Er is uiteindelijk maar één weg, de weg van het HART

Ik nodig jullie uit voor een vrouwenzweethut op 18/12, om samen te zitten, te delen, te zingen, en onze prayers te houden voor onszelf en voor al wie we lief hebben of wie dierbaar is in ons leven.

Verbinden met alle elementen
zuiveren, reinigen
en te voelen of ons hart wil openen en wat ons hart werkelijk verlangt

Plaats: in Kasterlee, tussen Eindhoven en Antwerpen

Zweethut voor vrouwen
Zondag 18 december 
winterzonnewende en afnemende maan
ideaal om ‘stil’ te staan, om te voelen waar we staan in ons leven, over het voorbije jaar te reflecteren, te helen en ons hart te openen in
de warme womb van moeder aarde

Samen met vrouwen in de diepe bedding van de Baarmoeder van de Aarde zinken, is zo helend, voor onszelf, voor al wie we lief hebben, voor al onze verwanten, voor de aarde, voor het sacred web waar we deel van uitmaken.

Er is plek voor 30 vrouwen.
Inschrijven graag bij:  veerlephara@templeoftheearth.org

Deze zweethut met afnemende maan, staat in het teken van heling van ons hart. Licht en donker in onszelf en op aarde toelaten, transformatie van oude waarden, normen, patronen. We geven ons over aan de donkere baarmoeder, aan de zwarte aarde, aan de donkerte van onszelf. Pluto, de planeet van onze ziel, staat in de laatste graden Steenbok. De planeet duwt ons naar het tijdperk van Aquarius door het loslaten en de transformatie van oude (patriarchale) patronen, waarden en normen die ons niet meer dienen. Dat deze zweethut dit proces mag ondersteunen, in een heilig web waarin we zitten, samen met andere vrouwen!

We zitten samen, in de aarde, in het water, in onze adem, we houden onze prayers samen, we zingen, we verbinden ons, met onszelf, met elkaar, met al wie lief hebben, met een netwerk van vrouwen, met de heling van de aarde.

We geven alle ruimte om te wortelen in onze vrouwelijke energie, in de aarde. We eren onze lichamen, onze wijsheid, onze speelsheid, dat wat mag groeien in en rondom ons maar ook dat we we mogen vrijgeven en loslaten, om ruimte en meer innerlijke balans te creëren.

Praktisch:
Na inschrijving & overmaken van de bijdrage, ontvang je een voorbereidingsmail. Je bent welkom in alle fasen van je leven, ook in je moontime, of je al vaker een zweethut hebt ervaren of dit je eerste keer is.

We komen samen om 10u. We ontsteken het vuur, verbinden ons met de vulkanische grootmoeder stenen en met onze intenties voor deze zweethut. We zitten samen in een cirkel en bereiden ons voor om samen de warme womb in te gaan. Einde voorzien rond 19u

Bijdrage: 85,-

Adres: wordt gegeven na inschrijving (Kasterlee, België)
Voor de zweethut kom je best met een lege maag.
Na de zweethut nemen we nog de tijd om te delen, samen te zijn en een hapje te delen. Graag een potluck (naar eigen keuze) meebrengen,ook  je eigen kop, bord en bestek.
Lijst wat mee te nemen ontvang je na inschrijving.
Thee en water wordt voorzien

Welkom lieve vrouwen in deze bijzonder helende zweethut!

Warme hartsknuffel, Veerle Phara & vuurteam
www.templeoftheearth.org 

Date

Dec 18 2022
Expired!

Time

10:00 am - 7:00 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *